locally produced in Ghent

Creating what’s needed,
when it’s needed.

Classic

with a twist

Handgemaakte vrouwenmode door de Gentse ontwerpster Kristien Bogaert. Ze creëert tijdloze, verfijnde en unieke stukken die je garderobe opvrolijken. Elk stuk is een werk van liefde en wordt met zorg en aandacht op bestelling gemaakt. Pure, eerlijk gemaakte schoonheid.

Wie ik ben

Na jarenlang naaien als hobby uit te oefenen, besloot ik om er professioneel voor te gaan. Mijn beste beslissing ooit! Ik startte een tweejarige opleiding “modeontwerp” bij Syntra die ik succesvol afronde in 2019. Wat resulteerde in deze eindcollectie.

Toen ik mijn opleiding modeontwerp startte, viel mij meteen de slogan in de klas op; “alles is wel al eens gedaan, maar nog niet door jou”. Dat is voor mij een absolute waarheid. Er bestaat geen concurrentie, want als je het op jouw manier doet, is het uniek, authentiek. Ik heb mijn ziel in mijn bedrijf gestopt en volg altijd mijn intuïtie. Ik wil op mijn manier wat schoonheid in de wereld brengen.

Door mijn manier van werken wil ik een beetje terug keren naar hoe het vroeger was. Geen massaproductie maar kleinschaligheid, een persoonlijke service, meer werken op bestelling, authenticiteit, passie en veel liefde. Ik verwelkom je graag in mijn gezellig atelier waar je vrijblijvend mijn collecties kan bekijken, zaken kan bespreken, advies kan vragen en uiteraard mijn stuks kan aankopen of bestellen.

Wil je graag een kledingstuk in een andere stof, of een jasje met een ander soort borduursel? Ik bespreek met veel plezier samen met jou wat er mogelijk is. Ik werk ook op maat, mits een meerprijs uiteraard. Dan maak ik een kledingstuk uit mijn collectie, op jouw maat, eventueel met wat aanpassingen. Maar ik vertrek altijd vanuit mijn ontwerpen.

Wij zijn een startend en groeiend bedrijf. Voorlopig doe ik alles zelf, met de hulp van mijn mama. Dit kan wachttijden met zich meebrengen. Maar je ontvangt dan een stuk dat met veel liefde gemaakt is! Mijn tijdloze collecties worden langzaam aangevuld of vervangen met nieuwe ontwerpen. Check dus zeker regelmatig eens de website of mijn blog! Daar vind je de laatste nieuwtjes en heel wat tips.

Liefs,

Kristien

“Ik wil op mijn manier wat schoonheid in de wereld brengen.”