De feestdagen komen eraan!

Wat vliegt de tijd voorbij! Na een succesvolle pop-up heb ik mijn bestellingen afgerond en dan genoten van een welverdiende vakantie. Nog eens bedankt aan iedereen die eens langs kwam in de pop-up! Het was een heel leuke en leerrijke ervaring dus in de toekomst zal ik zeker nog eens een pop-up doen.

Met het einde van het jaar in zicht, ben ik de voorbije weken aan de slag gegaan met enkele feestelijke stoffen. Kom vrijblijvend eens een kijkje nemen in mijn atelier om mijn collectie te bekijken! Ik heb nu ook altijd een aanbod blouses en kimono’s die je meteen kan kopen, alsook mijn kussens (leuke cadeau tip!). Verder werk ik nog altijd op bestelling 😉

Onlangs scoorde ik een nieuwe stof bij The Fabric Sales (die kopen stoffen op van ontwerpers!), en ik ben er helemaal verliefd op. Een prachtige zwarte jacquard stof met een motief in en een beetje bling bling 🙂 Perfect voor een jurk maar ook voor een kimono! Ideaal voor de feestdagen uiteraard, maar je kan deze ook zeker casual dragen. Style je jurk met een wollen trui en laarsjes en je hebt een casual chique outfit. De kimono kan je perfect dragen op een jeans of met een jurk. Ik vind dat de Belgen zich gerust wat meer mogen opkleden, dus een beetje ‘bling bling’ kan nooit kwaad 😉

Hier alvast enkele foto’s van de stuks die ik maakte, maar andere modellen zijn zeker ook mogelijk en bespreekbaar! Kom vrijblijvend eens langs in mijn atelier te Gentbrugge.

De wollen jurk met strepen is hetzelfde model als de zwarte jurk maar met lange mouwen voor de winter 😉 Deze ‘Iliza kimono wikkeljurk’ viel bij velen in de smaak tijdens de pop-up dus heb ik een ‘winterversie’ gemaakt van dit model.

Liefs,

Kristien