Behind the scenes

Al meer dan een half jaar ben ik mijn zaak aan het opstarten. Ik leef dus al een tijdje toe naar dit moment dat ik alles met jullie kan delen. Het is heel stressvol om een zaak op te richten maar ook o zo spannend en leuk! Ik ben heel blij met mijn beslissing om zelfstandige te worden.

Fabrikanten zoeken, materialen aankopen, ontwerpen maken, proefstukken, facturatie, branding… Er komt heel wat bij kijken. Gelukkig kan ik doorheen het hele proces rekenen op de hulp van mijn mama die ook kan stikken en mij met plezier helpt. Mijn vriend is webdeveloper en zorgde voor mijn mooie website. Het is leuk om er niet alleen voor te staan!

In december gingen de werken van start voor mijn atelier. We hebben de garage omgetoverd tot een prachtige, creatieve atelier. Het verschil is immens groot. Momenteel gebeuren de laatste afwerkingen. Maar vanaf april kan ik werken vanuit mijn atelier en na de lockdown ontvang ik jullie met plezier in mijn gezellige atelier. #stayhome #staysafe

In februari hield ik mijn eerste fotoshoot, dat was zo spannend! Ik kon Villa Anamma strikken als locatie, waar ik super blij mee ben. We hadden wel maar 3 uur de tijd, wat vrij kort is. Dit zorgde voor de nodige positieve stress, maar het was zo fantastisch! De fotograaf is een vriend van ons, alsook de modellen. Er was zelf een tweede bevriende fotograaf aanwezig die foto’s nam van ‘the making of’. Ik heb mijn eigen “team” die bestaat uit mensen die dicht bij ons staan, heel leuk! En ik ben trots op het resultaat. De fotograaf, de modellen en iedereen die mij geholpen heeft, hebben dat fantastisch gedaan waarvoor dank! Ik kijk al uit naar de volgende fotoshoot voor de zomer, die hopelijk snel plaats kan vinden! Geniet alvast mee van enkele foto’s ‘behind the scenes’.