Het atelier

Sinds deze week werk ik in mijn atelier. Wat een zalig gevoel om mijn eigen ruimte te hebben én meer plaats in ons huis, dat ik de voorbije jaren ook als atelier gebruikte. Zowel mijn vriend als ik zijn opgelucht 😉

Ik had al redelijk wat meubels tweedehands aangekocht om het atelier in te richten. Daar vind je zoveel leuke retro meubels, wat helemaal past bij mijn vintage stijl. Ik vind dat het al een gezellige stek geworden is. Hier en daar komt er nog iets extra, zoals een zeteltje enz.

Ik hou ervan om tweedehands met nieuw te combineren, zowel bij meubels als bij kleding. Op die manier kan je al eens een duurder nieuw stuk aankopen als je het combineert met goedkope tweedehands stukken. Leuk voor jezelf en goed voor het milieu!

Ik wil graag al wat foto’s delen van mijn atelier waar jullie na de lockdown meer dan welkom zijn!

De veranda is de plaats waar ik even gezellig kan zitten, tekenen, nadenken… en jullie kan ontvangen. Hier kunnen we samen zaken bespreken indien nodig omgeven door het prachtige groen van onze tuin.

Verder heb ik al het nodige materiaal in mijn atelier om te werken, een mezzanine om mijn stoffen te stockeren, een hoekje om je om te kleden achter mijn paravent…  Ik ben heel tevreden over mijn plekje 🙂 Deze zomer doe ik zeker ook een opening, maar door de corona crisis is het nog niet duidelijk wanneer dit kan doorgaan. Ik hoop eind juni, of zeker ergens in juli!