Pop-up 1-27 juni Nederkouter 11 in Gent!

Het is zover, mijn eerste pop-up in het centrum van Gent! Ik vind het super leuk en ik kreeg al veel positieve reacties, waarvoor dank 😉

Gelukkig heb ik nog een dikke 2 weken te gaan, dus spring zeker eens binnen!

Speciaal voor de pop-up maakte ik een uitgebreider assortiment dan ik normaal doe. Ik maakte vooral kimono blouses en vesten, maar je vindt hier ook andere modellen van blouses, rokken, kleedjes… Ook accessoires zoals kussens, geurzakjes en riempjes kan je hier kopen!

Ik ben alvast verzot op mijn Belgisch linnen in beige met een visgraatmotief in. Perfect voor zowat alles; jurken, rokken, kimono’s, blouses… Wie is er nu niet verliefd op een beige outfit in de zomer? 🙂 De perfecte bohemian look!

Hier alvast wat foto’s van hoe ik het zou stylen 😉 En ‘k zou zeggen, spring eens binnen!

Liefs,

Kristien