International fashion week Belgium

In september werd ik gecontacteerd met de vraag of ik wou deelnemen aan het “International fashion week Belgium” evenement op 4 oktober. Uiteraard!! Mijn ontwerpen op de catwalk zien is een droom die uitkomt! Ik was heel enthousiast dat ik dit zo snel al mocht meemaken. En al snel kwamen er ook wat zenuwen aan te pas. Zijn mijn ontwerpen wel goed genoeg, welke ontwerpen ga ik in godsnaam uitkiezen… Iedereen kampt met onzekerheden, ik zeker ook als startend ondernemer. Maar bon, ze hadden mij gecontacteerd en uitgekozen dus al snel switchte ik de knop terug naar een “we gaan ervoor” attitude.

Het was nogal kort dag dus in eerste instantie ging ik ontwerpen kiezen die ik al had. Maar uiteraard is dat niet gebeurd en heb ik vooral nieuwe ontwerpen gebruikt, die al enige tijd in mijn hoofd zaten. Ik wou wat meer spelen met verschillende stoffen en ik wil al een tijd een stuk ontwerpen met geborduurde tekeningen. Dat resulteerde in een kimono met geborduurde bloemen op het rugpand waar ik best trots op ben.

De modellen zijn allemaal vriendinnen van mij, wat deze dag des te leuker maakte! Ik ben hen heel dankbaar dat ze dit willen doen en zich zo inzetten. Merci chica’s!!

Ziehier de foto’s van mijn ontwerpen, die je allemaal kan bestellen bij mij!

 

Liefs,

Kristien