POP-UP alert!!!

Met heel veel trots kan ik aankondigen dat ik een pop-up open van dinsdag 1 juni tot en met zondag 27 juni. Super spannend!! 🙂 Ik wou dit al een tijdje doen en ben heel enthousiast dat het bijna zover is. Ik ben dan ook volop bezig met mooie stukken te maken voor in de winkel!
De komende weken werk ik druk verder zodat ik jullie zoveel mogelijk kan presenteren 🙂

Dit zal zijn in de Nederkouter 11, 9000 Gent. Dit is in ‘The Box’, een super initiatief van stad Gent. Jullie zullen mij daar in de toekomst zeker nog vinden 😉

Ik ben vooral kimono blouses en vestjes aan het maken, dit aan een eerlijke prijs voor een handgemaakt stuk in België!
Je zal er alle kleuren en prints vinden (of toch bijna ;)), dus voor elk wat wils! Dit uiteraard met duurzame materialen zoals Tencel, linnen (waaronder ook Belgische linnen!), resten… Dit wil zeggen dat er van sommige stukken slechts 1 is, als dat niet uniek is!

Vooral op het Belgisch linnen ben ik super trots! Linnen is ook een van de meest ecologische stoffen én de stof is in België gemaakt én het stuk ook, door mezelf 🙂 Ecologischer kan het niet denk ik!

Je zal er ook al mijn andere kledingstukken kunnen bewonderen die je kan bestellen.
En uiteraard ook kussens (in nieuwe zomerkleuren!), lavendel geurzakjes, riempjes, cadeaubonnen en nog zoveel meer!

Dus breng mij zeker eens een bezoekje 🙂

En vergeet niet mee te doen aan mijn deel-actie op Facebook en Instagram! Dan maak je kans op een cadeaubon van 25 euro!!

In mijn volgende blog geef ik nog wat meer info over de stukken die je in de pop-up zal vinden. Stay tuned 😉

 

Liefs,

Kristien